The 2020 Schedule of Events

LiveLighter Harvey Harvest Festival 2020 Entertainment Program

Please note: Supplying an up-to-date Certificate of Registration of a Food Business and correct Public Liability documents is the Stallholder’s responsibility. If your public liability insurance expires prior to the festival, you must send your up-to-date documents to the Festival Coordinator – you will not be contacted and reminded. Stallholders who have not lodged all up-to-date paperwork to the Festival Coordinator by Friday 8th February 2020 will not be admitted to the Festival.

Main Stage

10:00am – 10:30am: (30mins) Silvio and Anna

10:30am – 11:00am: (30mins) Melissa Staines

11:00am – 11:30am: (30mins) Charlee Jones

11:30am – 11:40am: (10mins) Official thanking of sponsors by Harvey Main Street – Opening Event

11:40am – 12:30pm: (50mins) Nick and Fernando

12:30pm – 1:00pm: (30mins) Salvation Jane

1:00pm – 1:30pm: (30mins) Charlee Jones

1:30pm – 2:30pm: (60mins) Nick and Fernando

2:30pm – 3:00pm: (30mins) Salvation Jane

3:00pm – 3:30pm: (30mins) LIVELIGHTER WA GRAPE STOMPING CHAMPIONSHIP – FINAL

3:30pm – 3:40pm: (10mins) Officially thank sponsors and everyone for coming

 

Piazza Stage

11:15am – 11:30am: (15mins) Bubble Party

11:30am – 1:00pm: (90mins) LIVELIGHTER WA GRAPE STOMPING CHAMPIONSHIP – JUNIORS HEATS

1:00pm – 2:00pm: (60mins) LIVELIGHTER WA GRAPE STOMPING CHAMPIONSHIP – OPEN HEATS

2:00pm – 2:30pm: (30mins) Melissa Staines

2:30pm – 3:30pm: (60mins) Silvio and Anna

 

Other Entertainment

11:00am – 3:00pm: Face Painting and Wand Making – Eco Faery

10:00am – 3:00pm: Bunbury Batman and Friends – Roving Entertainer

10:00am – 4:00pm: White Laurel – Roving Entertainment

10:00am – 2:00pm: Twisted Creations – Balloon Animals

12:00am – 2:00pm: Monster Bubbles

10:00am – 4:00pm: Navy Display

9:00am – 4:00pm: Local Volunteer Bush Fire Brigade (Hoses at the Ready)

 

Displays

9:00am – 4:00pm: Free Kids Zone

9:00am – 4:00pm: Chainsaw and Old Engines – SW Machinery Club

9:00am – 4:00pm: Animal Petting – old McDonald’s Travelling Farm

9:00am – 4:00pm: Lion’s Train

9:00am – 4:00pm: Market Stalls

9:00am – 4:00pm: Geographe Wine Region

 

Festival Map